Condicions de venda

Condicions de venda

Garanties i reclamacions

Les compres realitzades a la botiga queden sotmeses a la normativa vigent i la resta de la legislació concordant, entenent-se realitzades les operacions de venda en el domicili de *Libreria La *Rossa., C/ Enrique Navarro 26 46020 València

La *Rossa és una marca registrada a nom de *Alodia Clemente Martí

La llibreria es compromet a realitzar el seguiment de la seua comanda quan ja es trobe en mans de l'agència de transport i li facilitarà el codi de localització de l'enviament, i en el cas de ser necessari, els telèfons de les oficines locals per a adequar el lliurament a les seues necessitats.

Drets del comprador i política de devolucions

Segons el que s'estableix en la LLEI 7/1996 de 15 de gener BOE 17 de gener de 1996 sobre vendes a distància, Vosté, com a comprador tindrà dret a la devolució del producte en el termini de set dies després de la recepció de la comanda. En tal cas, el comprador haurà de satisfer les despeses directes de devolució i, en el seu cas, indemnitzar els desperfectes de l'objecte de la compra. El material, en cas de devolució, ha de ser enviat, previ avís a la *ROSSA , en l'embalatge original del producte, i en perfectes condicions. En aquests casos, LA *ROSSA retornarà els diners de la compra a través d'un abonament en la targeta de crèdit o mitjançant una transferència bancària al compte indicat pel client.

Si el producte entregat presentara defectes, LA *ROSSA correrà a més amb el cost del canvi o reparació (exceptuant aquells casos en els quals el producte adquirit en el web compte amb la garantia del fabricant d'aquest, i en aquest cas el client haurà de seguir el procediment i condicions indicats pel propi fabricant).

Si un producte diferent al sol·licitat pel client fora entregat per error de la *ROSSA aquest li serà retirat i se li entregarà el producte correcte sense cap càrrec addicional per al comprador.

Per a qualsevol possible incidència o reclamació, li recomanem que es pose en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al Client, el telèfon del qual és 96 193 17 75 ; o ens envie un correu electrònic a l'adreça: larossa@larossa.es

Obligacions de l'usuari i/o client

L'usuari i/o client de larossa.es es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en el formulari de registre d'usuari i/o en les dades facilitades en realitzar una comanda, i a mantindre'ls actualitzats en tot moment.

El client que vulga realitzar una compra en larossa.es haurà de visualitzar les condicions generals de compra que s'inclouen en aquest apartat. La formalització d'una comanda s'entendrà realitzada sota la total acceptació de les condicions generals de venda contingudes en aquesta pàgina.

Forma de pagament

En formular la comanda, el client pot triar lliurement abonar les compres que realitze mitjançant:

1.Targeta de crèdit.

Visa, *MasterCard, Maestro, Euro 6000, *Discover, unes altres: només ha de facilitar el seu número de targeta, la data de caducitat i el codi de seguretat (*ccv) . En aquest cas, les seues dades seran introduïdes, xifrats i enviats sota servidor segur en el *TPV virtual del banc corresponent. Aquestes dades mai seran introduïts en la Web larossa.es i per tant cap empleat de la *ROSSA tindrà accés a ells.

2.Pagament *contrareembolso.

En determinats casos i per a previndre possibles fraus LA *ROSSA es reserva la possibilitat de sol·licitar a un client una forma de pagament concreta en el cas que no s'acredite fefaentment la identitat del comprador.

LLIBRERIA LA *ROSSA garanteix la seguretat i confidencialitat en totes les comunicacions amb els seus clients.

Pots pagar amb targeta de crèdit amb total seguretat. El nostre servidor utilitza tecnologia d'encriptació SSL i la nostra web ha sigut certificada com a segura. La tecnologia d'encriptació SSL (*Secure *Socket *Layer) permet que es transmeten en forma segura totes les dades personals sol·licitats en una transacció, com el nom, la direcció o el número de targeta de crèdit. L'encriptació és la codificació de dades de tal forma que només els involucrats en una transacció puguen interpretar-los. L'encriptació evita que individus aliens a larossa.es intercepten les transaccions i puguen conéixer el seu contingut.

En compliment amb el que es disposa en la *LORTAD, l'informem que les dades personals facilitades per Vosté s'incorporaran a un fitxer automatitzat de la *ROSSA. La finalitat dels mateixos és poder prestar-li tot tipus de serveis sense necessitat d'emplenar novament aquestes dades. Vosté té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguen, recopilats en aquest fitxer.

Legislació aplicable i jurisdicció competent

 

Les compravendes realitzades amb LA *ROSSA se sotmeten a la legislació espanyola. En cas de qualsevol conflicte o discrepància, el fur aplicable serà el dels Jutjats o Tribunals de València (Espanya), sempre que no hi haja alguna disposició legal que el prohibisca.

LLIBRERIA LA *ROSSA fa tots els esforços dins dels seus mitjans per a oferir la informació continguda en el website de manera veraç i sense errors tipogràfics.

En el cas que en algun moment es produïra algun error d'aquest tipus, alié en tot moment a la voluntat de la *ROSSA, es procediria immediatament a la seua correcció. D'existir un error tipogràfic en algun dels preus o característiques de producte/servei mostrats, i algun client hauria pres una decisió de compra basada en aquest error, LA *ROSSA li comunicarà al client aquest error i el client tindrà dret a rescindir la seua compra sense cap cost per part seua.

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text