La vida més que normal de Dulce Maria Cardoso

La vida més que normal de Dulce Maria Cardoso

La vida és això: obris els ulls un dia per a adonar-te que la teua parella fa més d'un segle que s'en ha anat, que mai seràs la millor en el treball que tens (i que tampoc t'interessa perquè no és més que un mitjà per pagar les factures), que el temps ha passat pel teu cos i ha degradat la vida de les persones que estimes i que les teues filles ja no et necessiten.

Dulce Maria Cardoso, una de les màximes exponents de la literatura contemporània portuguesa ens relata la vida d'Eliete, magistralment retratada en la supèrbia portada de David de las Heras per a Mésllibres. Una dona de mitjana edat a la qual la malaltia de la seua àvia li posa la vida potes enlaire i li fa agafar el rave per les fulles.

Eliete és una dona que pateix, que s'equivoca, que plora però que també s'estima i es vol cuidar. Amb l'Eliete riem i veiem el canvi de paisatge de Portugal en els últims anys; història semblant a la d'Espanya, d'altra banda.

La seua vida és les de qualsevol de nosaltres; la seua infància, compartida per la de moltes i la seua passió i les seues ganes de viure, universals. És per això que l'autora ens ofereix un relat tan interessant: perquè diuen que la vida és curta però no és veritat, és més llarga del que penses.

Posted on 06/05/2020 by Alodia Clemente Librería La Rossa First category 1 436

1 Comment

  • Luis Martínez Monsalvez

    Luis Martínez Monsalvez 12/05/2020

    La vida es corta pero no es verdad, es más larga de lo que piensas. Sincera reflexión de esta autora. Al igual que estamos sometidos a la ley natural de la gravedad de manera irremediable, también lo estamos a la dura o durísima ley de la supervivencia.

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out